nieuws

Extranet Avéro beschikbaar voor DAK-leden

Archief

De ruim 1.200 leden van de Coöperatie DAK (Dienstverlening Assurantie Kantoren) hebben nu toegang tot het extranet van Avéro Achmea, Avéro Achmea Online (AAO). Op dit moment maken meer dan 4.000 bemiddelaars gebruik van het extranet van Avéro.

DAK heeft inmiddels een extranet-verbinding met tien verzekeraars en dit aantal groeit gestaag. “Afhankelijk van de mogelijkheden op zo’n extranet zien we dat zowel de tevredenheid over de verzekeraars groeit en ook de productie via DAK bij de betreffende verzekeraars”, zegt Tim Schoonbergen, directeur Operations DAK.
De leden van DAK kunnen door de koppeling met AAO onder meer gebruik maken van de volgende faciliteiten: nieuws, productinformatie, rekenmodules en actuele hypotheekrentes alsmede downloaden van (aanvraag)formulieren, voorwaarden en offertesoftware. 
Naast het extranet hebben de leden van DAK ook toegang tot het online kenniscentrum van de verzekeraar, dat informatie biedt op het gebied van fiscale, juridische en marktontwikkelingen.

Reageer op dit artikel