nieuws

Extra storting bij PVF-hypotheekprodukt

Archief

De Hypotheek Spaarplan-polis van Hooge Huys in combinatie met een hypothecaire geldlening van PVF Hypotheken kent sinds kort een hoog/laag-constructie.

De (extra) storting kan plaatshebben aan het begin en tijdens de looptijd van de hypotheek. In het geval van een ‘tophypotheek’ mag deze extra storting worden ‘verrekend’. Dat houdt in, dat het rentepercentage is gebaseerd op de hypotheeksom minus de extra storting.
De extra storting bedraagt minimaal f 500 en maximaal het boetevrij af te lossen bedrag. De extra storting kan ook vanuit een premiedepot worden voldaan. Om dit te stimuleren heeft PVF de rentevergoeding over het premiedepot verhoogd tot maximaal 7,4% bij een rentevaste periode van 15 jaar.
Het maandvariabele tarief van Combi-Hypotheken (Bouwfonds) is verhoogd met 0,3%.

Reageer op dit artikel