nieuws

Extra data voor STFD-ronde

Archief

De Stichting Financiële Dienstverlening (STFD) heeft twee extra data ingelast om tekst en uitleg te geven over de zelftoets (self-assessment).

De ‘Ronde door het land’ is afgelopen maandag begonnen in Oranjewoud. Woensdag 12 juli en donderdag 13 juli zijn extra ingelast. Locatie is respectievelijk het Van der Valk Hotel in Leusden en het Novotel Eindhoven.
In totaal worden zeven bijeenkomsten georganiseerd, waarvoor zich inmiddels ruim zeshonderd deelnemers hebben aangemeld.
Sprekers tijdens de bijeenkomsten zijn onder meer STFD-directeur John Pennink en Kees Dullemond (Dullemond Bedrijfsadvies). Het welkom wordt gedaan door een bestuurslid van de STFD. Er wordt afgesloten met een vragenpanel.
De kosten voor het bijwonen van de bijeenkomst bedragen _ 75 (exclusief BTW).

Reageer op dit artikel