nieuws

Expiratiedesk komt met 100% garantie op beleggingspolis

Archief

De Expiratiedesk, gespecialiseerd in aflopende lijfrenteverzekeringen en actief via 160 tussenpersonen, zegt als eerste een beleggingsverzekering te bieden met 100% koersgarantie.

Aan een verzekering van Allianz-dochter Universal Leven wordt een zogeheten Garantienote gekoppeld. “Met de MeerkeuzeRekening Garantienote I komen wij tegemoet aan de vraag naar een flexibele polisoplossing voor de risicoaverse consument met vooruitzicht op een bovengemiddeld rendement.” Volgens de Expiratiedesk kiest de consument steeds meer voor risicomijdende producten. “De opbrengst van deze producten laat echter in praktijk vaak te wensen over.”
Directielid Ferdinand van der Boog spreekt van een verwacht jaarlijks nettorendement van boven de 8% bij de Garantienote. De beleggingsstructuur is in handen van ING Bank, net als de 100% koersgarantie. Die houdt feitelijk in dat aan het eind van de looptijd minimaal dezelfde koers wordt gegarandeerd als op de startdatum. Er wordt geen koersstijging gegarandeerd.
De looptijd van de Garantienote is zeven jaar; inschrijven kan tot 1 februari. Indien gewenst kan ook voor een kortere of langere looptijd worden gekozen. Jaarlijks wordt de winst (tot maximaal 22%) bijgeschreven en opnieuw gestort in de Garantienote.

Reageer op dit artikel