nieuws

Expertisefusie Touw Holding en Binnendijk-Bree op til

Archief

De expertisegroep Touw Holding in Rotterdam en branchegenoot Binnendijk-Bree in Amsterdam willen binnen enkele maanden tot een fusie komen. Streefdatum is 1 juli.

Door deze fusie ontstaat een combinatie in de maritiem/technische- en de goederensector, die in totaal meer dan tachtig werknemers omvat: circa vijftig van Touw en ruim dertig van Binnendijk-Bree. De fusiepartners zijn gezamenlijk goed voor een omzet van ongeveer f 15 mln.
“Door integratie van de bestaande netwerken zal de complete dienstverlening op alle vestigingen van de gefuseerde bedrijven beschikbaar zijn”, aldus Maup Hoppzak, directeur van Touw Holding.
De partners beschikken over kantoren in ons land, België en de Verenigde Staten. Frans Vonk, directeur van Binnendijk-Bree: “Globalisering is een algemeen verschijnsel. Ook wij zullen de krachten moeten bundelen zodat we een brede en diepgaande service kunnen bieden die onze relaties in de transportsector wensen”.
Kantorennet
Onder Touw Holding vallen de volgende bedrijven:
– D. Touw Expertise- en Ingenieursbureau met vestigingen te Rotterdam, Groningen en Maasvlakte (Rotterdam);- Expertise- en Ingenieursbureau De Beijer te Rotterdam;- Expertisebureau K. Zinkweg te Rotterdam;- Expertisebureau Touw-Jansen te Antwerpen;- Marinco Survey te Vlaardingen.Onder Expertise Bureau Binnendijk-Bree ressorteren:
– Expertise Bureau Binnendijk-Bree met vestigingen te Amsterdam (Schiphol) en Rotterdam;- International Recovery Services te Amsterdam (Schiphol);- Associated Independent Marine Surveyors met vestigingen te New York en Long Beach;- Transatlantic Marine Claims Agency met vestigingen te New York en Long Beach.

Reageer op dit artikel