nieuws

Exact-dealers bundelen zich

Archief

Een groep van zes dealers die Exact-software verkopen en gespecialiseerd zijn op het gebied van assurantiën, hebben onlangs besloten tot de oprichting van de Exact ‘Assurantie Expert Groep’.

Door bundeling van kennis en ervaring wil de groep de service aan aanstaande en reeds bestaande gebruikers van het softwarepakket E-Assurantie verbeteren. De zes dealers treden ook gezamenlijk naar buiten.
Volgens Exact willen steeds meer gebruikers bij de implementatie van E-Assurantie geholpen worden door een dealer die ‘hun eigen taal spreekt’ en een behoorlijke kennis heeft van de verzekeringsbranche. Ondanks de oprichting van de Assurantie Expert Groep blijft het pakket E-Assurantie verkrijgbaar bij elke Exact-dealer. De softwareproducent Exact zal bij rechtstreeks contact met aanstaande klanten wel doorverwijzen naar de Expert Groep.
Tot de nieuwe groep behoren: A4 Automatisering in Hilversum, Assu-Matica in Tilburg, FST Automatisering in Monster, Kuipers CvK in Zwolle/Leeuwarden en Nett-line in Zaandam.

Reageer op dit artikel