nieuws

Ex-medewerkers FRA starten eigen kantoor

Archief

Vier voormalige adviseurs van de Financiële Raadgevers Associatie (FRA) zijn een financieel advieskantoor begonnen.

De EuroNavigatorGroep opende vorige week haar deuren in Apeldoorn. “We geloven niet in de FRA-formule van telemarketing”, zo verklaart directeur Henri Visscher het vertrek. “De EuroNavigatorGroep kiest voor een sterke kantoorfunctie: er is altijd een binnendienstmedewerker bereikbaar die over het dossier van de cliënt beschikt. Relatiebeheer staat voorop.”
De vier oprichters – Sander Dam, Han de Regt, Eric Robbers en Henri Visscher die zich “financiële koersbepalers” noemen – zeggen meer de diepte in te willen dan FRA. “We gaan werken via een doorlopend adviesplan. Om de drie maanden wordt het plan herzien. Te zijner tijd zullen we ook gaan werken met abonnementen.” De Euro-NavigatorGroep is gevestigd aan de Emmalaan 6 in Apeldoorn, tel. 055-576.09.26.

Reageer op dit artikel