nieuws

Ex-directielid Aegon in raad van bestuur Athlon

Archief

Zijn vertrek als directielid bij Aegon Nederland is, zoals hijzelf zegt “allerminst charmant”, verlopen

Nu, zes maanden later, wil Cor van den Bos (44) die per 1 juni toetreedt tot de raad van bestuur van Athlon Groep (onder meer autoleasing, en autoschadeherstel) niet omzien in wrok. “Ik heb vijftien jaar bij Aegon gewerkt met wisselende ervaringen. Mijn vertrek was gedwongen, maar niet verrassend. Naast zakelijke geschilpunten, hebben ook dingen in het persoonlijke vlak een rol gespeeld.” Hij noemt zijn overstap naar een nieuwe werkgever in een volledig andere tak van sport “heel leuk”. “Het gaat erom of je ervaring hebt in het aansturen van een organisatie die dienstverlenend werkzaam is”, zegt Van den Bos. Van den Bosch krijgt de portefeuille financiën krijgt en wordt belast met de uitbouw van de Athlon-activiteiten in Duitsland.

Reageer op dit artikel