nieuws

Evenementen

Archief

Marketing van, voor of door de verzekeringsadviseur?

Bij de Veluwse Assurantie Club houdt N.J. Breur, directeur C.A.K en docent aan de Amsterdamse Academie een lezing over bovenstaand onderwerp. Voorafgaand aan de lezing houdt de VAC van 16.30 – 17.30 uur een nieuwjaarsborrel. De lezing begint om 17.30 uur. Plaats: Restaurant Bosgoed te Wilp.
Nieuwjaarsreceptie HVC
Het Haags Verzekeringscentrum biedt HVC-leden de gelegenheid om elkaar van de beste wensen te voorzien. De receptie vindt plaats in de Vermeerzaal van het Nederlands Congresgebouw te Den Haag, van 16.00 uur tot 19.00 uur.
Nieuwjaarsbijeenkomst in teken van informaticatechnologie
Tijdens de 10e NBvA-Nieuwjaarsbijeenkomst staat de verdergaande ontwikkeling op het gebied van de informaticatechnologie en de gevolgen daarvan voor het verzekeringsbedrijf centraal. De bijeenkomst met als thema “Digitaliseert de functie van het intermediair?” begint om 15.30 uur. Onder leiding van Victor Deconinck zal door deskundigen uit de wereld der informatietechnologie, management-informatie en consumentengedrag op het thema worden ingegaan. aansluitend is tot circa 21.00 uur het traditionele samenzijn in nieuwjaarssfeer. Plaats: Schouwburg Orpheus in Apeldoorn.
Ontwikkelingen schadeverzekeringen
De heer L.M.D.J. Degreef, directeur Delta Lloyd schadeverzekeringen, houdt bij de Gooische Assurantieclub een lezing met als titel “Ontwikkelingen in de vraag, het aanbod en de distributie van schadeverzekeringen”. In deze lezing komt o.a. de invloed van de overheid op de verzekeringsbehoefte en het premieniveau aan de orde. De lezing begint om 20.00 uur in Motel De Witte Bergen te Eemnes.
Vakcursus bedrijfsschade
Het bestuur van de Limburgse Assurantieclub Zuid heeft een kort vakcursus “Bedrijfsschade” georganiseerd. Deze cursus is gepland op 10, 17 en 24 januari. De eerste avond staat in het teken van het beoordelen van een jaarrekening. Door middel van cases wordt het onderwerp toegelicht. Deelname is uitsluitend mogelijk voor leden van Lac-Noord en Lac-Zuid. Lokatie: Economisch Lyceum, Bredeweg 235 te Roermond. Tijd: 19.00 tot 21.15 uur. Kosten: f 300,-. Meer informatie: 043-479646.
Wet geneeskundige behandelingsovereenkomst
Op 15 november jl. werd dit wetsvoorstel aangenomen door de Eerste Kamer. Deze wet heeft belangrijke consequenties voor de individuele hulpverlener en de instellingen op het terrein van de gezondheidszorg. Daarom houdt Vermande Studiedagen hierover een themamiddag. Aanvang en plaats: 13.15 uur, Aristozalen, Amsterdam. Kosten f 345,-
Goederentransportverzekering
Over het onderwerp goederentransportverzekering houdt dhr J.L.H. Vorst een lezing bij assurantieclub Het Markiezaat. Aansluitend is er een nieuwjaarsbijeenkomst. De bijeenkomst wordt gehouden in café-restaurant De Raayberg, Antwerpsestraatweg 267 te Bergen op Zoom. Aanvang 19.30 uur.
Ombudsman Schade
De Ombudsman Schadeverzekering prof. mr J. van Londen houdt een spreekbeurt bij de assurantieclub Kop van Noord-Holland. Aanvang en plaats: vanaf 20.00 uur, bij Hooge Huys, Wognumsebuurt te Alkmaar. Tot onze grote spijt is in het afgelopen nummer van Assurantie Magazine (AM-23, d.d. 2 december) per abuis een verkeerde evenementenpagina afgedrukt. De redactie verontschuldigt zich voor het eventueel ontstane ongemak.

Reageer op dit artikel