nieuws

Evenementen

Archief

Augustin spreekt bij Het Markiezaat: ‘Grensgangers”

Bij Assurantieclub Het Markiezaat spreekt M.G.C. Augustin (Nuts-Aegon) over ‘Grensgangers: tussen wal en schip?’.
Aanvang en plaats: 19.30 uur, Café-restaurant De Raayberg, Antwerpsestraatweg 267, Bergen op Zoom.
Ontmoetingsuur Amsterdamse Beurs
Ontmoetingsuur in de Assurantiebeurs aan de Strawinskylaan 10 in Amsterdam. Aanvang: 16.00 uur.
Brede Herwaardering bij Meierijsche Ass. Club
Bij de Meierijsche Assurantie Club spreekt mr A.S. Lagendijk, medewerker van het fiscaal-juridisch adviesbureau van Interpolis, met als titel: ‘De Brede Herwaardering voltooid’. Aanvang en plaats: 16.00 uur, Postiljon Hotel, Burg. Burgerslaan 50 te Rosmalen.
Workshop over pensioen- rechten bij scheiding
Euroforum houdt een workshop over ‘De nieuwe wet Verevening Pensioenrechten bij scheiding’, waarbij juridische, actuariële en fiscale aspecten aan bod komen. Kosten f 1395 p.p. (excl. btw). Inlichtingen Pauline Oosterman (Euroforum), tel. 040 – 60.88.11. Aanvang en plaats: 9.00 uur, Hotel Okura, Ferdinand Bolstraat 333, 1072 LH, Amsterdam.
ANW-lezing in Paterswolde
Als onderwerp voor de lezing van de Noordelijke Assurantie Club is gekozen: ‘De Algemene Nabestaanden Wet’. Hierover spreekt mr A.C. Plantinga van Amev Adviesbureau. Aanvang en plaats: 20.00 uur, Familie Hotel, Paterswolde.
Lezing in Limburg over ‘Zaken doen ter beurse’
J. Waterreus, directeur van Sun Alliance, spreekt bij de Limburgse Assurantie Club Zuid over ‘Zaken doen ter beurse’. Aanvang en plaats: 20.00 uur, Grand-Hotel Voncken, Walramplein 1, Valkenburg a/d Geul.
Conferentie over ‘zorgprocessen’
Het Institute for International Research verzorgt een tweedaagse conferentie onder het motto: ‘Informatievoorziening voor sturing van zorgprocessen’. De conferentie is onder meer bestemd voor zorgverzekeraars. Kosten f 2095 p.p. (excl. btw). Inlichtingen: 020 – 671.51.51. Plaats: Golden Tulip Hotel Barbizon Centre, Stadhouderskade 7, Amsterdam.
Laatste nieuws over sociale verzekeringen in Utrecht
Een praktijkdag voor met name de personeelsfunctionaris en de (loon)administrateur, wordt verzorgd door Euroforum onder het motto: ‘Up-date sociale verzekeringen. Voorzitter is mr P.J. Biesheuvel. Kosten f 995 p.p. (excl. btw). Inlichtingen: Euroforum, Rianne Smulders, tel. 040 – 60.88.11.
Studiedag over pensioen-actualiteiten
Een studiedag over de laatste ontwikkelingen op pensioen-gebied, onder de titel ‘Pensioen-actualiteiten’, wordt verzorgd door Euroforum. Voorzitter is P. van Yperen, Towers Perrin raadgevend actuarissen en pensioenadviseurs. Kosten f 995 p.p. (excl. btw). Inlichtingen: Euroforum, Rianne Smulders, tel. 040 – 60.88.11. Aanvang en plaats: 9.00 uur, Carlton President Hotel, Floraweg 25, Maarssen.
Wabb-lezing bij Nijmeegse Ass. Club
De Nijmeegse Assurantieclub houdt een ‘souper-lezing’. Het onderwerp: ‘Wabb Team ECD: De bestrijders van de criminaliteit in de verzekeringsberoepsbranche’. Spreker is B.M. Hilberts, team-coördinator Wabb-team. Kosten souper: f 12,50 p.p. Aanvang en plaats: 17.00 uur, Restaurant Valdin, Van Peltlaan 4 (hoek St. Annastraat), Nijmegen.
Beurs-rubriekenpolis in bijeenkomst Rotterdam
Een bijeenkomst met als onderwerp: ‘De Beurs-Rubriekenpolis Constructieverzekering voor Bouwwerken’, georganiseerd door de Vereniging voor Bouwrecht in samenwerking met de Vereniging voor Verzekeringswetenschap en de Nederlandse Vereniging van Technische Verzekeraars. Aanvang en plaats: 19.00 uur, World Trade Centre, Rotterdam. Inlichtingen: tel. 020 – 623.06.56 / 623.54.84.
Lezing bij de Tilburgse over onzichtbare risico’s
De Tilburgse Assurantie Club houdt, in samenwerking met de Stichting Samenwerking Praktijkopleidingen, een lezing met als titel: ‘De ondernemer en zijn onzichtbare risico’s’. Spreker is J. van der Heijden, van het gelijknamige adviesbureau. Aanvang en plaats: 20.00 uur, Hotel De Postelse Hoeve, Dr. Deelenlaan 10, Tilburg.
Veluwse Ass. Club over Rechtsbijstand
De lezing bij de Veluwse Assurantie Club over ‘Rechtsbijstandverzekering’ wordt gehouden door mr R.A.M. Kootker (DAS Rechtsbijstand). Voorafgaand aan de lezing wordt er geklonken op het nieuwe jaar. Aanvang en plaats: 17.00, Restaurant Bosgoed, Zwarte Kolkstraat 102-104, Wilp-Achterhoek.
Lezing over (sport)- sponsoring in Utrecht
De Utrechtse Provinciale Assurantie Club (UPAC) verzorgt een lezing met als titel: ‘Sport)sponsoring, ook interessant voor de assurantie-adviseur?’. Sprekers zijn: H. van Savooyen (Aegon) en Dries van Wijhe (schaatser). Aansluitend is er een nieuwjaarsreceptie. Aanvang en plaats: 19.45 uur, Restaurant ‘De Afrit’, De Meern.

Reageer op dit artikel