nieuws

‘Even Apeldoorn bezoeken’

Archief

‘Even Apeldoorn bellen’ wordt steeds meer ‘even Apeldoorn bezoeken’, zegt Centraal Beheer. De advieswinkel in het hoofdkantoor van de direct-writer krijgt een toenemende stroom van particulieren te verwerken.

De verzekeringswinkel van Centraal Beheer trok vorig jaar bijna vijfduizend bezoekers, een kleine tien procent meer dan het jaar ervoor toen ongeveer 4.500 particulieren voor informatie of advies over de drempel stapten.
Een kwart van de bezoekers komt voor informatie over verkeersgerelateerde verzekeringen; twintig procent bezoekt de verzekeringswinkel voor inlichtingen over hypotheken. Door de grote belangstelling voor hypotheken heeft Centraal Beheer besloten de vorig jaar gehouden hypotheekadviesdag regelmatig op zaterdag te herhalen.

Reageer op dit artikel