nieuws

Europeesche wint kort geding

Archief

De Europeesche heeft het kort geding tegen touroperator Peter Langhout gewonnen.

De rechter oordeelde dat de eis van de reisverzekeraar “noch onrechtmatig, noch ongegrond”was. Peter Langhout moet binnen 24 uur na het vonnis aan de Europeesche de vordering van _ 342.765 plus wettelijke rente en de kosten van het geding betalen, aldus de rechter.
De Europeesche zegde de samenwerking met Peter Langhout medio december vorig jaar op, omdat de touroperator niet meer aan zijn financiële verplichtingen kon of wilde voldoen. De ruim tien jaar durende samenwerking leverde de Europeesche jaarlijks zo’n _ 1,3 mln aan premies van reis- en annuleringsverzekeringen op.
Inmiddels heeft Peter Langhout een samenwerkingsovereenkomst gesloten met reisverzekeraar Elvia.

Reageer op dit artikel