nieuws

Europeesche vernieuwt drie producten

Archief

Sinds begin mei gelden bij Europeesche vernieuwde voorwaarden voor de Lang-op-Reisverzekering, de kampeerautoverzekering en de caravanverzekering. De Lang-op-Reisverzekering kent nu een modulaire opbouw, waardoor het makkelijker wordt deze verzekering af te stemmen op individuele wensen. De leeftijdsgrens is vervallen, de maximale reisduur is verlengd tot twee jaar en de premie is leeftijdsafhankelijk. In combinatie met de module ‘geneeskundige kosten’ kan worden gekozen voor een thuiskomst-ziektekostendekking, om een verzekerde de gelegenheid te geven na terugkeer een passende ziektekostenverzekering te sluiten.

De kampeerautoverzekering van Europeesche is vanaf 7 mei voorzien van een instapmodule, waarmee de verzekerde kan kiezen voor een minder ruime cascodekking en een lagere premie. De caravanverzekering is vanaf 13 mei voorzien van een topmodule, speciaal voor verzekerden met een luxe caravan, die behoefte hebben aan een zeer uitgebreide dekking.

Reageer op dit artikel