nieuws

Europeesche: nieuwe modulaire caravanpolis zonder onderscheid

Archief

De Europeesche heeft een modulaire caravanpolis op de markt gebracht die niet langer onderscheid maakt tussen toer-, vouw- of stacaravans. Eerder werden modulaire motor- en bootverzekeringen gelanceerd.

Naast de cascodekking (in- of exclusief hagelschade) kan bij de caravanpolis gekozen worden voor de modules brand/diefstal, storm en aanrijding. Standaard zijn hulpverlening en WA.
Ook de nieuwwaardetermijn is voortaan variabel. De klant kan kiezen tussen één, vijf of tien jaar. Standaard is het eigen risico van f 150, maar dit vervalt in zijn geheel na drie schadevrije jaren. Met zijn nieuwe product maakt Europeesche geen onderscheid meer tussen toer- vouw- en stacaravans. Ook de dekkingen Normaal, Ideaal en Ideaal-Plus komen in de nieuwe situatie te vervallen.
Evenals bij de introducties van de andere modulaire recreatieverzekeringen van de Europeesche gaat de aankondiging van dit nieuwe product gepaard met een videofilm voor het intermediair. Dit keer betreft het de actiefilm Lethal Weapon II (met Mel Gibson en Danny Glover), waarschijnlijk gekozen wegens een scene waarbij een caravan aan gort wordt geschoten.
Het is te hopen dat de eigenaar van deze caravan zoveel mogelijk modules bij de Europeesche heeft aangeschaft.

Reageer op dit artikel