nieuws

Europeesche komt met polis voor klassieke motoren

Archief

Europeesche heeft, naast de al bekende klassiekerpolis voor auto’s, nu ook een verzekering ontwikkeld die speciaal is toegesneden op motoren van 25 jaar en ouder.

De Klassieke Motorfietsverzekering kan worden gesloten voor motorfietsen die recreatief worden gebruikt en maximaal 5.000 kilometer per jaar afleggen. Net als bij de oldtimerpolis voor auto’s hanteert Europeesche een 25% goedkoper zomertijdtarief als de motor ’s winters in de stalling blijft. Tijdens de in Nederland geldende wintertijd is er dan alleen dekking voor brand en diefstal.
De WA-premie varieert van e 29 (zomertijdddekking voor motoren ouder dan 52 jaar) tot e 80 (hele jaar dekking voor motoren tot 35 jaar oud). De cascopremie ligt tussen de 0,6% en 2,2% van de getaxeerde waarde. De nieuwe polis kan worden gesloten als onderdeel van de pakketpolis.

Reageer op dit artikel