nieuws

Europeesche komt met pakketpolis

Archief

De Europeesche heeft een pakketpolis geïntroduceerd. Alle schadeverzekeringen kunnen in dit pakket worden opgenomen. Verzekerden krijgen 3% korting op elke in het pakket opgenomen verzekering, waarbij het pakket al bij twee verzekeringen kan worden gesloten. De Europeesche hanteert voor het intermediair geen minimaal aantal af te sluiten pakketten.

Een aantal producten is aangepast. De woonhuis- en inboedelverzekering en de avp gaan bij de Europeesche nu uit van hele eurobedragen. De woonhuis- en inboedelverzekeringen zijn uitgebreid met een dekking voor buiten komende onheilen. Verder herstelt de Europeesche, net als ASR-zusters Stad Rotterdam en De Amersfoortse, schade in en om de woning nu ook in natura.
In de avp is de dekking voor aansprakelijkheid voor schade tijdens een vriendendienst uitgebreid. Met de nieuwe first-partydekking kan een beroep worden gedaan op de eigen verzekering wanneer de verzekerde het slachtoffer is van opzettelijk toegebracht letsel.

Reageer op dit artikel