nieuws

Europeesche komt met maatproduct voor boten

Archief

De Europeesche heeft een nieuwe, modulair opgebouwde, ‘bootverzekering’.

De basis voor de ‘bootverzekering’ bestaat uit drie dekkingsmogelijkheden: WA, WA/casco, en WA/brand/diefstal. Vanuit deze dekkingen kan de verzekering worden aangevuld met diverse dekkingen voor onder meer: volgboot, boottrailer, zeevaart, en rechtsbijstand. Ook kan worden gekozen voor extra verzekerde bedragen voor inboedel en voor ongevallen. Een korting van maximaal 35% kan worden verkregen op onder meer: een beperkt verzekeringsgebied, eigen-risicobedrag, no-claim, gascertificaat, en lidmaatschap van een watersportvereniging.
Voor lopende verzekeringen wordt, met ingang van de augustus-prolongatie, het maximale no-claimpercentage verhoogd van 30% naar 35%.
In een brochure waarin de Europeesche het product aan het intermediair presenteert, staat dat via de Internet-site van de Europeesche offertes kunnen worden gemaakt voor de bootverzekering. Dat blijkt wat voorbarig. Volgens Europeesche-woordvoerder Walter van Tiel, komt deze mogelijkheid er pas over een week of twee.
Onder het motto ‘De film bewijst het: een goede bootverzekering is nooit weg’, stuurde de Europeesche het intermediair de video ‘Speed II’.

Reageer op dit artikel