nieuws

Europeesche introduceert een Sporttimerverzekering

Archief

Europeesche Verzekeringen heeft een nieuwe verzekering ontwikkeld voor de bezitters van een (oldtimer) sportwagen: de Sporttimerverzekering. De dekking is WA, eventueel met beperkt of volledig casco.

Deze verzekering is bestemd voor sportauto’s/cabrio’s tot twintig jaar oud, die voornamelijk recreatief worden gebruikt en die (in de toekomst) als klassieker te bewonderen zullen zijn. De verzekerde dient voor het dagelijks vervoer over een andere personenauto te beschikken. Het jaarkilometrage is beperkt tot maximaal 10.000.
De Sporttimerverzekering kent twee tarieven. Voor sporttimers tot ongeveer tien jaar kan worden gekozen voor het Sporttimer bm-tarief. Voor de oudere sporttimers (van ongeveer tien tot twintig jaar) die mogelijk flink in waarde zijn gedaald, geldt het Sporttimertarief met vaste premies. Voor sporttimers met een te verzekeren waarde boven _ 50.000 en/of een motorvermogen van meer dan driehonderd pk kunnen afwijkende premies en voorwaarden gelden.

Reageer op dit artikel