nieuws

Europeesche gaat Europees

Archief

Reisverzekeraar Europeesche (Fortis) gaat met zusterbedrijven verenigd in de European Travel Insurance Group (ETIG) in heel Europa reisverzekeringen aanbieden

Op korte termijn worden op de websites van internationale aanbieders van reizen en vliegtickets, waaronder luchtvaartmaatschappijen, ook reisverzekeringen van de Europeesche aangeboden. Zo kan de klant overal in Europa via internetboekingen bij aanbieders van Nederlandse reizen en vliegtickets tegelijkertijd een reisverzekering sluiten. De grensoverschrijdende reisverzekeringen worden automatisch afgestemd op de lokale voorwaarden in de verschillende landen. Van Tiel doet geen uitspraken over de verwachte productie. “Daar is nog geen peil op te trekken. We zien het als een kans.”

Reageer op dit artikel