nieuws

Europeesche en Unigarant strijden om reisgigant

Archief

Reisverzekeraars Unigarant en de Europeesche hebben hun zinnen gezet op het binnenhalen van de megatouroperator TUI (het fusieproduct van Arke en Holland International) als klant.

Volgens het reisvaktijdschrift DIT heeft de touroperator inmiddels z’n keus laten vallen op Unigarant als ‘huisverzekeraar’. Als dat het geval is, zullen bij alle reizen die verkocht worden binnen het TUI-concern reis- en annuleringsverzekeringen van Unigarant (ANWB) aangeboden worden. De betrokken partijen ontkennen echter dat er nu reeds een keus voor een reisverzekeraar gemaakt is. Wel lopen er volgens Unigarant al enige tijd besprekingen. De huidige contracten met de touroperators eindigen in oktober.
De reisbureauketen van HI (bestaande uit 110 kantoren) stapte in 1992 over van de Europeesche naar Unigarant. Touroperator Arke beschikt over 64 reisbureaus.

Reageer op dit artikel