nieuws

Eurolloyd verdubbelt winst

Archief

Makelaars- en assuradeurenbedrijf Eurolloyd heeft in 2003 het nettoresultaat in ons land ruim verdubbeld tot e 368.674 (169.468).

Het brutoresultaat van Eurolloyd Nederland bedroeg e 563.700. De holding Lugt Sobbe & Co, waaronder naast Eurolloyd Nederland ook het gelijknamige Belgische zusterbedrijf en softwarebedrijf VOC vallen, boekte een brutoresultaat van e 876.300.
Omzetcijfers van Eurolloyd wil Van Ommen niet geven. “De omzet is fors gestegen. We hebben 13.000 bedrijfsmatige klanten in het midden- en kleinbedrijf. Ik loop liever niet te koop met de omzet. Het gaat erom hoe de firma ervoor staat. Hoeveel grote kantoren zijn er al niet failliet gegaan: ze ontslaan hun personeel en laten verzekeraars met miljoenen aan onbetaalde saldi achter.”
Van de tekencommissie die Eurolloyd vorig jaar ontving (23,33% over de brutopremie) werd 49% uitgekeerd aan het intermediair.

Reageer op dit artikel