nieuws

EuroCross in zee met Bulgaarse verzekeraar

Archief

Na onlangs een overeenkomst gesloten te hebben met Interamerican Roemenië, heeft EuroCross (Eureko) nu een contract getekend met Interamerican Bulgarije, eveneens onderdeel van Eureko

  In de overeenkomst is vastgelegd dat Interamerican de hulpverlening in Bulgarije voor alle klanten van EuroCross gaat uitvoeren Lukas Zelnicek, manager van EuroCross International Central Europe in Tsjechië verwacht veel van deze samenwerking. “Bij deze hulpverlening moet vooral gedacht worden aan het in de hand houden van de kosten van artsbezoeken. De laatste jaren zijn die behoorlijk opgelopen. Bulgarije is een erg populair vakantieland aan het worden en daar wordt door de medische wereld handig op ingesprongen. We hebben dit eerder in Griekenland meegemaakt. We gaan duidelijke richtlijnen opstellen voor de Bulgaarse artsen wat wel en wat niet vergoed wordt. Zo hopen we de schadelast flink terug te dringen voor onze opdrachtgevers”, aldus Zelnicek.

Reageer op dit artikel