nieuws

Eureko

Archief

Eureko breidt zijn zorgverzekeringsactiviteiten uit naar Denemarken en Zweden, via Achmea-dochter Zilveren Kruis. Het gaat om zorgverzekeringen voor expats die uit drie verschillende pakketten kunnen kiezen: Excellent, Comfort of Standaard. “Deze expansieplannen volgen op een succesvolle introductie van zorgverzekeringen voor expats in Nederland”, aldus Eureko. In Denemarken gaat men samenwerken met Topdanmark en in Zweden met Länsförsäkringar.

Verzekerdenwinst voor Uvit
In tegenstelling tot wat in AM 2 stond, heeft de fusiecombinatie Uvit zesduizend zorgverzekerden gewonnen in plaats van verloren. Het totaal aantal zorgverzekerden blijft dus vrijwel stabiel op 4,2 mln verzekerden. De schadeverzekeringstak van het concern (bij Univé) heeft daarnaast nog 550.000 klanten met andere verzekeringen.
RVS gaat skypen
RVS biedt sinds kort de mogelijkheid om via de website te bellen via Skype. Een Skype-button op de website moet vooral jongeren er toe brengen om de telefoon te pakken. Skype is een softwareprogramma waarmee gebruikers gratis via internet bellen.
Saunabezoek
Zorgverzekeraar IZZ heeft een overeenkomst gesloten met Thermen & Beauty Group Nederland, waardoor IZZ-verzekerden, op vertoon van hun verzekeringspas, korting krijgen bij een bezoek aan een van de dertien aangesloten saunacentra. De korting kan oplopen tot 25% in de zomermaanden. IZZ is een label van de fusiecombinatie Uvit (Univé-VGZ-IZA-Trias).
M-aanvraag
Nationale-Nederlanden heeft de M-aanvraag (maatschappij-aanvraag) van Voogd & Voogd opgenomen in het dienstenpakket. Hiermee kunnen tussenpersonen die Klik & Sluit gebruiken, online via hun rechtstreekse agentschap bij de maatschappij aanvragen indienen. Eerder gingen Fortis ASR, Delta Lloyd, Reaal en Europeesche al over op de M-aanvraag.

Reageer op dit artikel