nieuws

Erasmus nieuw in assortiment LNI De 250 tussenpersonen die zijn

Archief

aangesloten bij het Landelijk Netwerk Inkoopcombinatie (LNI) kunnen nu ook het MultiLeven-plan van Erasmus Verzekeringen sluiten

De rentes en hypotheekvoorwaarden zijn opgenomen in het eigen softwarepakket voor hypotheek en inkomensplanning. Behalve voor de standaard provisieregeling kan men ook kiezen voor doorlopende provisie. Ter introductie van de nieuwe arrangementspartner kunnen leden een symbolische ‘wijnreis’ maken langs verschillende wijnhuizen in Europa. LNI werd vier jaar geleden opgericht en is gevestigd in Genemuiden. Het bedrijf wordt geleid door Jan van Dalfsen en werkt samen met ruim twintig geldverstrekkers, waaronder ABN Amro, Argenta, Bouwfonds, Direktbank, ING Bank en Postbank. Op Leven-gebied biedt LNI producten van onder meer Avero Achmea, Cardif, Reaal en nu dus ook Erasmus. In Schade biedt LNI zes pakketverzekeringen in samenwerking met Onderlinge Zwammerdam (OZ). De verzekeringen bieden een opstal-, een inboedel- en een aansprakelijkheidsdekking.

Reageer op dit artikel