nieuws

Erasmus komt met Rente-Evenwicht Plus

Archief

Erasmus Hypotheken heeft het bandbreedte-product Rente-Evenwicht uitgebreid met een nieuwe variant de Rente-Evenwicht Plus.

Kenmerkend aan de Rente-Evenwicht Plus is dat er geen ondergrens is, maar dat er alleen een bovengrens geldt tot waar de rente kan schommelen. Erasmus zegt hiermee de klant optimaal te willen laten profiteren van rentedalingen. Daalt de hypotheekrente onder de van te voren afgesproken rente, de contractrente, dan wordt het tarief de maand daarop verlaagd. Bij een stijging boven de afgesproken rente biedt de bandbreedte de klant bescherming, net zoals bij de Rente-Evenwicht.
De Rente-Evenwicht Plus kan gekoppeld worden aan de alle hypotheken van Erasmus, met uitzondering van de spaarhypotheek.

Reageer op dit artikel