nieuws

Erasmus in de bus met ASN

Archief

Erasmus heeft samen met het softwarehuis Assurantie Systemen Nederland (ASN) een koppeling tot stand gebracht tussen het administratiesysteem Assis 2000 en het eigen offerteprogramma Erasmus Point of Sales systeem (Epos).

De koppeling tussen beide systemen maakt het mogelijk om de in Epos-geoffreerde producten met één druk op de knop in Assis op te nemen. Omgekeerd kunnen klantgegevens vanuit Assis 2000 in Epos worden overgenomen.
Er kunnen verschillende offertes per klant gemaakt en bewaard worden. Ze kunnen eenvoudig afgedrukt worden in MS Word. Daarnaast toont Epos de premie, kortingen, assurantiebelasting en poliskosten per offerte op het scherm.
Wanneer de tussenpersoon beschikt over een ADN postbus en een ADN-module van Assis 2000, kan de aanvraag digitaal naar de verzekeraar verstuurd worden.
Erasmus bus
De samenwerking tussen de verzekeraar en het softwarehuis werd bekrachtigd in de Erasmus DemoVan, die bij de Erasmusbrug geparkeerd stond. In de bus kunnen tussenpersonen van de verzekeraar plaatsnemen en op hun gemak een demonstratie van het nieuwe systeem bekijken.
In de Erasmus DemoVan krijgen tussenpersonen in alle rust een demonstratie van het nieuwe systeem.

Reageer op dit artikel