nieuws

Erasmus: f 12,5 mln voor aandelen Noord- en Zuid-Hollandsche Lloyd

Archief

Erasmus Schade heeft officieel een bod gedaan op alle aandelen van de Noord- en Zuid-Hollandsche Lloyd in Amsterdam.

De overname van Noord- en Zuid-Hollandsche Lloyd, onderdeel van Moes & Caviet, zal naar verwachting komende maand gerealiseerd worden. Per aandeel is Erasmus Schade bereid om f 10.683,75 neer te tellen. Als alle 1.170 uitstaande aandelen worden aangeboden, vergt dit een investering van f 12,5 mln, aldus Erasmus.
De maatschappij die overeenstemming heeft bereikt met de meerderheidsaandeelhouders, zegt definitief tot de aankoop van Noord- en Zuid-Hollandsche Lloyd over te gaan, indien naar haar oordeel voldoende aandelen worden aangeboden. De aanmelding van aandelen kan plaatsvinden tot uiterlijk 18 oktober aanstaande.

Reageer op dit artikel