nieuws

Erasmus en Arag wijzigen hun manier van samenwerken

Archief

Met ingang van dit jaar werken Erasmus en Arag op een andere manier samen. Was Erasmus tot voor kort gevolmachtigde van Arag, nu treedt de Rotterdamse verzekeraar zelf op als risicodrager voor de rechtsbijstandsproducten. Arag wordt herverzekeraar en zal voortaan alle rechtsbijstandschades, voor zowel zakelijke als particuliere relaties, behandelen.

Als gevolg van de nieuwe manier van samenwerken zijn per 1 januari de Erasmus Rechtsbijstandverzekering voor Particulieren en de Erasmus Rechtsbijstandverzekering voor Bedrijven in de plaats gekomen van ProRecht particulieren en ProRecht Zakelijke markt.
“Het voordeel van de nieuwe samenwerking voor Erasmus is dat we nu zelf de polisvoorwaarden kunnen bepalen en de mogelijkheid hebben gekregen om eigen producten te ontwikkelen. En voor de tussenpersoon en de klant is het gemakkelijker, omdat ze nu in alle gevallen rechtstreeks contact hebben met Arag over de afhandeling van schades”, aldus de woordvoerder van Erasmus.
Voor het personeel bij Erasmus heeft het uitbesteden van de schadebehandeling geen gevolgen: “Die hebben nog steeds genoeg te doen.”

Reageer op dit artikel