nieuws

‘Er zijn nog veel te weinig direct-writers’

Archief

INHOUD Nieuwe bureaustructuur Verbond van Verzekeraars 4 Schaalgrootte ADN maakt prijsverlaging mogelijk 5

Hij heeft sinds 1986 de touwtjes in handen bij Ohra: drs B.J.J.M. Huesmann. Een sterk op innovatie gerichte ondernemer, die geen blad voor de mond neemt. Hoewel hij over het algemeen best tevreden is over het functioneren van het Verbond van Verzekeraars, vindt hij dat af en toe het intermediaire kanaal ten onrechte wordt bevoordeeld. ‘Hooge Huys blijft in etalage staan’ 11 Vermiste Auto Register ter nu ook voor particulieren 15 Royal Nederland wil zorgverzekeringen erbij 17 Spaarleaseconcept komt sterk uit onderzoek 19 Pensioenpartners ‘slaags’ met wao-gatverzekering 23 Het Anker zoekt fonds-hulp bij TopZorg (Geové) 24 Promovendus ontwikkelt nieuw pensioenstelsel 29 Bedrijfstakpensioenfondsen meer open voor dispensatie 34 RUBRIEKEN Commentaar…………….2 Persoonlijkheden……….9 Jus d’Assurance……….10 Fiscaal………………26 Jurisprudentie………..35 Evenementen…………..59

Reageer op dit artikel