nieuws

Elvia werkt in bedrijfsspaarmarkt samen met Direktbank

Archief

Elvia Levensverzekeringen is een samenwerking aangegaan met de Direktbank om het intermediair alle mogelijkheden van bedrijfsspaarregelingen te kunnen bieden.

Met de belastingvrije spaarpot kan de werknemer door middel van de Bedrijfsspaarverzekering van Elvia in de vorm van een lijfrente een VUT-voorziening verzekeren of een pensioenaanvulling. Het belastingvrij gespaarde bedrag is dan ook nog een aftrekpost voor de inkomstenbelasting.
Naast de mogelijkheid om de gespaarde bedragen aan te wenden voor een levensverzekering, biedt Elvia de mogelijkheid om te sparen via een bank. Hiertoe is de samenwerking aangegaan met de Direktbank, “die hierbij een uiterst concurrerende rente hanteert”, aldus Elvia.
Voor het intermediair heeft Elvia offerte-diskettes beschikbaar voor bedrijfsspaarverzekeringen en promotiemateriaal voor ondernemingen.

Reageer op dit artikel