nieuws

Elvia Reis verhuist naar pand langs ring Amsterdam

Archief

Elvia Reisverzekering verhuist medio volgende maand naar haar nieuwe locatie langs de ring van Amsterdam.

De verhuizing naar het kantoorpand Heemstedeveste is gepland voor het weekend van 14 en 15 oktober. Dan worden een tiental afdelingen met in totaal ruim tweehonderd medewerkers overgebracht naar de nieuwe locatie. Vanaf maandag 16 oktober moet de Elvia-organisatie weer volledig operationeel zijn.
De verhuizing was noodzakelijk in verband met de te krappe kantoorruimte aan de Weesperzijde in de hoofdstad, vertelt marketingmanager René Vermeule. ,,We zijn hier compleet uit ons jasje gegroeid. De afdeling schadebehandeling met dertig medewerkers is nu niet voor niets elders gehuisvest. In het nieuwe pand keren die medewerkers weer terug.” Alarmcentrale
De alarmcentrale (70 medewerkers) blijft tijdens de verhuizing paraat. Daartoe wordt voor één etmaal uitgeweken naar het kantoorpand van IBM in Zoetermeer. Op grond van het servicecontract met deze IT-leverancier kan in geval van bijzondere omstandigheden gebruik worden gemaakt van een ‘noodlocatie’. Als alle technische voorzieningen aangebracht zijn, verhuist ook de alarmcentrale naar de Heemstedeveste.
De kantoorruimte die Elvia Reis achterlaat, blijft niet lang leeg. De vrijkomende verdiepingen worden snel in gebruik genomen door het eveneens met het gebrek aan ruimte kampende London Verzekeringen, waarin voormalig zusterbedrijf Elvia is opgenomen. Het nieuwe kantooradres van Elvia Reis is: Poeldijkstraat 4, 1059 VM Amsterdam. Telefoon- en faxnummers worden niet gewijzigd. Wel wordt een nieuw servicenummer opengesteld voor vragen over Elvia en haar producten: 020-561.87.00. Het internetadres wordt veranderd van www.reis.elvia.nl in www.elvia.nl.

Reageer op dit artikel