nieuws

Elvia introduceert opvolger van Globetrotter Reisverzekering

Archief

Reisverzekeraar Elvia heeft de Elvia Incoming Student/Au Pair Insurance ontwikkeld, de opvolger van Globetrotter Inkomende Reisverzekering.

De nieuwe verzekering dekt niet alleen de risico’s voor medische kosten en repatriëring, maar ook voor bagage, reisongevallen en aansprakelijkheid. Bovendien kunnen verzekerden gebruikmaken van de extra diensten, zoals de meertalige Elvia Reisarts en de alarmcentrale.
Achttien maanden
De verzekering richt zich op au pairs en studenten (tot en met dertig jaar) die voor een periode van minimaal één tot maximaal achttien maanden naar Nederland komen.
Voor de aanvraag van de reisverzekering is het wel van belang om te weten dat studenten de verzekering zelf moeten aanvragen voordat ze naar Nederland komen. Voor au pairs moet het gastgezin de verzekering aanvragen.
Dekking
De verzekering biedt niet alleen dekking voor Nederland, maar ook voor vakanties met een bestemming in het buitenland. Gaat de student of au pair terug naar het land van herkomst voor een tussentijds bezoek, dan is deze gedurende maximaal 21 aaneengesloten dagen verzekerd voor medische kosten. De nieuwe verzekering is sinds eind augustus te sluiten.

Reageer op dit artikel