nieuws

Elvia houdt ‘cursus’ over doorlopende reisverzekering

Archief

Gezien de aanhoudende vraag naar doorlopende reisverzekeringen houdt Elvia Reis de komende maanden een reeks van cursussen over dit onderwerp voor medewerkers van assurantiekantoren.

Volgens trainingscoördinator Johan de Jongh realiseert de gemiddelde medewerker van een assurantiekantoor zich vaak niet wat een doorlopende reisverzekering allemaal inhoudt. “Vaak weet men bijvoorbeeld niet of verzekerden ook dekking hebben als ze met de auto op vakantie gaan. Het product bevat eigenlijk veel meer dan men denkt”, aldus De Jongh. Tijdens de cursus wordt ook inzicht gegeven in de markt van doorlopende reisverzekeringen en het belang van het intermediair in deze groeimarkt.
Bezoekers van de cursus, die in Amsterdam gehouden wordt, krijgen behalve productinformatie ook uitleg over de werkwijze van de alarmcentrale van Elvia Assistance.
De cursisten krijgen bij Elvia ook informatie over de Assurantie TeleServices, de nieuwe 24-uurs bereikbaarheidsservice voor de assurantietussenpersoon. Wat dit met de doorlopende reisverzekering te maken heeft, begrijpen wij niet helemaal. “Ach, het is behalve een cursus ook een soort kennismaking met Elvia Reis”, licht De Jong toe.
De cursussenreeks van Elvia begint op woensdag 15 april en duurt tot 29 mei. De cursusdag begint om 9.30 uur en eidigt om 16.30 uur. Voor informatie en aanmeldingen kan contact opgenomen worden met coördinator Johan de Jongh, telefoon 020-561.87.55.

Reageer op dit artikel