nieuws

Elvia en redDog helpen bij terugvinden van koffers

Archief

Reisverzekeraar Elvia en het in april opgerichte bedrijf redDog gaan samenwerken om zoekgeraakte koffers te helpen terugvinden. Het zogeheten redDog-label moet uitkomst bieden.

Elvia verstuurt dit label via zijn partners, waardoor het bij 80.000 verzekerden op de mat valt. Het label bevat geen privégegevens, maar wel een unieke code. Via een telefoontje kunnen de klanten het label activeren. De verzekerde betaalt hier op jaarbasis _ 0,99 voor. “Normaal kost het abonnement _ 9,99 per jaar”, vertelt Elvia-woordvoerder Margreet Snaas.
De vinder van de koffer belt een gratis telefoonnummer op het label en wordt doorverbonden met de eigenaar. Voor het terugbezorgen van de koffer kan gebruikt gemaakt worden van een wereldwijde koeriersdienst die redDog tegen gereduceerd tarief aanbiedt. De eerlijke vinder wordt altijd bedankt én beloond. Ook de eigenaar kan de eerlijke vinder nog belonen,
In zee
“RedDog is weliswaar een jong bedrijf, maar het systeem dat zij hanteren is niet nieuw. Het heeft zich in Amerika al bewezen, vandaar dat wij ervoor kiezen met hen in zee te gaan”, aldus Snaas.
RedDog is in april in Nederland opgericht door Mark Prinsen. Meer informatie over het bedrijf en de diensten die zij aanbieden is te vinden op de website www.reddog.nl.

Reageer op dit artikel