nieuws

Elvia biedt extra dekking voor vliegtickets

Archief

Elvia heeft de Ticket Annuleringsverzekering uitgebreid met een Vliegticket Garantieverzekering, die de annuleringskosten vergoedt bij een faillissement van de meest gangbare luchtvaartmaatschappijen.

Een consument die zijn vlucht geannuleerd ziet omdat de luchtvaartmaatschappij waarmee hij zou vliegen in betalingsproblemen blijkt te verkeren, kan niet rekenen op de gangbare annuleringsverzekeringen en hij kan evenmin terugvallen op de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Daarom heeft Elvia de Vliegticket Garantieverzekering ontwikkeld. De klant is hiermee verzekerd van vergoeding van een nieuw vliegticket tot maximaal _ 2.000.
Deze verzekering kan bij Elvia worden gesloten als module op de Elvia Ticket Annuleringsverzekering, voor een premie van _ 3,50 per verzekerde.
Zowel de Ticket Annuleringsverzekering en de Vliegticket Garantieverzekering zijn online te sluiten via het systeem Elvia Polis, onderdeel van het Elvia Easy-concept.

Reageer op dit artikel