nieuws

Elske Ter Veld adviseur bij Nationale-Nederlanden

Archief

Voormalig staatssecretaris Elske Ter Veld heeft vorige week, met directe ingang, een adviseurschap aanvaard bij de directies van Nationale-Nederlanden Schade en Leven

Zij zal deze directies adviseren op het gehele terrein van de sociale zekerheid. NN koestert een vooraanstaande positie op het gebied van pensioenen en arbeidsongeschiktheid. “Om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op actuele, maatschappelijke ontwikkelingen is een deskundige advisering dan ook van groot belang”, motiveert het concern het aantrekken van mevrouw Ter Veld. Zij was staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van november 1989 tot juni 1993. In de jaren tachtig was zij lid van de Tweede Kamer voor de Partij van de Arbeid. Voor die tijd bekleedde zij diverse functies binnen de vakcentrale FNV.

Reageer op dit artikel