nieuws

ELQ passeert grens van f 1 mld

Archief

Hypotheekverstrekker heeft sinds de oprichting vier jaar geleden een totaal hypotheekvolume van meer dan _ 1 mld verstrekt.

Na een record aantal verkochte hypotheken in het derde kwartaal, personeelsgroei en een verhuizing naar een nieuw kantoorpand, overschrijdt ELQ Hypotheken de grens van _ 1 mld passeringen. In 2007 werd een groei van 67% aan hypotheekvolume behaald. Bijna 3.300 consumenten ontvingen in 2007 van ELQ een hypotheek.
Om het behalen van deze grens te vieren deelt ELQ Hypotheken, persoonlijk en via de post, champagne uit aan alle tussenpersonen die hieraan een bijdrage hebben geleverd. Jouke Sjaardema van Hypo XL te Leiden kreeg daarnaast ook een Methusalem (6 liter fles) uitgereikt van marketingmanager Bert Van Daalen. ELQ overschreed de grens van _ 1 mld door een hypotheek die door Hypo XL gesloten werd. Bert van Daalen: “Door een goede samenwerking hebben we samen met onze tussenpersonen de grens van _ 1 mld gehaald. We willen hen dan ook op deze manier bedanken voor hun inzet.”

Reageer op dit artikel