nieuws

EK-pool van Europeesche

Archief

Reisverzekeraar Europeesche is voor relaties en andere websurfers gestart met een EK-pool op zijn Internet-site.

Op de website van de Europeesche (www.europeesche.nl) kan per wedstrijd van het Nederlands elftal de uitslag voorspeld worden. Onder de juiste inzendingen worden elke wedstrijd twee ‘onverwoestbare’ Kronan-fietsen verloot, die voor de gelegenheid oranje zijn gespoten.
Een andere nieuwe Internet-activiteit van Europeesche heeft te maken met de krapte op de arbeidsmarkt. Met grote spandoeken aan het pand in Amsterdam Zuid-Oost wijst de reisverzekeraar sinds kort op de nijpende (IT-)vacatures. Speciaal voor wervingsdoeleinden heeft de verzekeraar de website www.plezierverzekerd.nl in het leven geroepen. Op deze site kunnen actuele vacatures bekeken worden. Reageren en solliciteren kan per e-mail.

Reageer op dit artikel