nieuws

Eigen site goedkoper via VerzekeringsAtrium

Archief

Het VerzekeringsAtrium heeft haar tarieven voor het plaatsen van een eigen site op het Internet door assurantiekantoren verlaagd.

Via het VerzekeringsAtrium kan een tussenpersoon een eigen site plaatsen op het Internet. De computer van het VerzekeringsAtrium fungeert dan als gastheer, waarop de site van de tussenpersoon draait. Vrijwel elke Internet Service Provider voorziet in deze dienst, waarbij qua kosten wel onderscheid gemaakt wordt in particulier of zakelijk gebruik.
De prijzen voor het ‘hosten’ van deze site waren bij het VerzekerignsAtrium twee tot drie keer hoger dan in de markt gewoon was. Er waren dan ook tussenpersonen die hier bezwaren tegen hadden en in het verweer kwamen.
Inmiddels heeft het VerzekeringsAtrium haar tarieven aangepast. “De instapprijs bedraagt nu f 50 per maand voor 2MB ruimte op de computer van het Atrium. Deze ruimte is voor een eerste site meestal voldoende. Een staffel voor meer ruimte is in voorbereiding. Overigens berekent Abz geen kosten voor het dataverkeer van en naar de betreffende site. De meeste andere providers doen dit wel”, zegt Ger Dreijer, webmaster van het VerzekeringsAtrium.

Reageer op dit artikel