nieuws

Eigen productconcept in de markt met Uniserv

Archief

Met steun van het nieuwe bedrijf Uniserv Outsourcing kunnen intermediair, verzekeraars en geldverstrekkers voortaan snel een eigen productconcept in de markt zetten, zonder hoge ICT-investeringen.

Uniserv Outsourcing is in samenwerking met This Insurance en de Da Vinci Groep opgezet. Het bedrijf beschikt over een aantal generieke applicaties in licentie en verstrekt deze (in sublicentie) aan derden die deze onder eigen naam en in een eigen commerciële formule kunnen gebruiken.
Als back-office wordt het universal-lifepakket This Life van het softwarebedrijf This gebruikt. Dit is een standaardpakket, waarmee een eigen product of concept kan worden gedefinieerd en weer worden aangepast.
Met behulp van internet kunnen zowel tussenpersoon als consument offerteberekeningen uitvoeren, maar ook verzekeringen, beleggingen, koopsommen en pensioenen aanvragen. Uniserv biedt tevens hulpmiddelen voor advies. Daarvoor heeft het bedrijf een aantal pakketten in licentie (E-life, FundSelector en KoopsomApplicatie) die ‘los’ gebruikt kunnen worden of gekoppeld kunnen worden aan This Life.
DBV Pensioenen is één van de bedrijven die de nieuwe pensioenproducten administreert met Uniserv in het This Life systeem. Het bedrijf verwacht nog dit jaar met applicaties op gebied van financiële planning te komen.

Reageer op dit artikel