nieuws

‘Eigen Huis’ komt met pakketpolis

Archief

De Vereniging Eigen Huis heeft in samenwerking met direct-writer FBTO de Woonpakketverzekering, een pakketpolis voor particulieren, ontwikkeld.

De Woonpakketpolis voor leden van ‘Eigen Huis’ omvat de verzekerde rubrieken opstal, inboedel, avp, en rechtshulp. Elke rubriek is voor één jaar verzekerd. Bij verzekering van drie of meer rubrieken worden geen poliskosten in rekening gebracht.
De premie per f 1.000 verzekrd kapitaal bedraagt voor de opstaldekking f 0,60 en voor de inboedeldekking f 0,92. De premie voor de avp (gezin me kinderen) is f 74 per jaar en die voor de rechtshulp(maximale dekking) f 205 per jaar.
De premie kan naar keuze per maand of per jaar worden betaald. Bij maandelijkse premiebetaling geldt er een opslag van 3%, die vervalt als vier rubrieken zijn verzekerd. De pakketkorting bedraagt minimaal 2% (twee dekkingen) en kan oplopen tot 4% bij vier verzekerde rubrieken. Indien andere polissen eveneens worden gesloten bij FBTO kan de maximum korting oplopen tot 10%.

Reageer op dit artikel