nieuws

Eigen Huis Expo

Archief

Tijdens de Huis & Interieur RAI wordt ook de Eigen Huis Expo gehouden, met informatie over woningbouw en woningaanbod, over financiering en hypotheken en over een breed scala aan technische en bouwkundige aspecten. Meer informatie over Eigen Huis Expo wordt verstrekt door R. van Gelderen, bureau VGC, tel. 070-325.24.94.

Wabb-bijeenkomst regio Amsterdam
De NBvA, NVA en het Verbond van Verzekeraars hebben het initiatief genomen om via gecombineerde regionale assurantie-studieclubs informatie te geven over de kabinetsvoorstellen van de Wabb. De bijeenkomst voor de regio Amsterdam wordt gehouden op de Amsterdamse Assurantiebeurs, Strawinskylaan 10. Aanvang: 19.30 uur. Voor meer informatie: tel. 033-258.04.60 (D&O).
Lezing over employee- benefits bij VAC
“Employee Benefits, wij kunnen er niet omheen!” Onder deze titel houdt M.J.L. Kerkhof (De Amersfoortse) een lezing bij de Veluwse Assurantie Club (VAC). De lezing begint om 17.30 uur in Restaurant Bosgoed, Zwarte Kolkstraat 102-104, De Wilp-Achterhoek. De zaal is open vanaf 17.00 uur.
Acquisitie en verkoop voor zakelijke dienstverleners
Wegens grote belangstelling een tweede cursus over bovenstaand onderwerp. Tijdens deze cursus wordt aangegeven dat acquisitie meer is dan alleen verkopen. Ingegaan wordt op de randvoorwaarden waaraan het acquisitieproces dient te voldoen. De kosten bedragen f 475, meer informatie en aanmelding bij Kamer van Koophandel Rotterdam, tel. 010-405.77.90. De cursus wordt gehouden in de Kamer van Koophandel, Beurs-World Trade Center, Beursplein 37 te Rotterdam.
Wabb-bijeenkomst regio Zuid-West
De NBvA, NVA en het Verbond van Verzekeraars hebben het initiatief genomen om via gecombineerde regionale assurantie-studieclubs informatie te geven over de kabinetsvoorstellen van de Wabb. De bijeenkomst voor de regio Zuid-West wordt gehouden in Motel de Wouwse Tol, Heerle. Aanvang: 20.00 uur. Voor meer informatie: tel. 033-258.04.60 (D&O).
Lezing over universal life bij LAC-Zuid
H.J. van Laer, account-manager Leven van Hooge Huys, zal bij de Limburgse Assurantieclub Zuid een lezing houden over het ondeerwerp: “Universal life in de praktijk”. De lezing wordt gehouden in Grand-Hotel Voncken, Walramplein 1 in Valkenburg a/d Geul en begint om 20.00 uur.
Wabb-bijeenkomst regio Noord
De NBvA, NVA en het Verbond van Verzekeraars hebben het initiatief genomen om via gecombineerde regionale assurantie-studieclubs informatie te geven over de kabinetsvoorstellen van de Wabb. De bijeenkomst voor de regio Noord wordt gehouden in hotel Van der Valk, Assen. Aanvang: 20.00 uur. Voor meer informatie: tel. 033-258.04.60 (D&O).
Excursie LAC-Noord naar Lips Beveiliging
De excursiecommissie van LAC-Noord heeft een bezoek aan Lips Beveiliging te Dordrecht georganiseerd. Naast uitleg over organisatiestructuur, de ontwikkeling van sleutels, cilinders en sloten en bouwkundige en electronische beveiliging wordt ook een bezoek gebracht aan de sloten- en safesfabriek en aan het Lips slotenmuseum. Vanaf 17.00 uur is er een rondleiding door de binnenstad van Dordrecht. Vertrek vanaf stationsplein te Venlo om 06.30 uur, terug in Venlo ca. 22.00 uur.
Spitsuurstudie over CAR-polis
Kluwer Opleidingen verzorgt in het Holiday Inn in Rotterdam een spitsuurstudie over het thema ‘Het beheersen van bouwrisico’s: actualiteiten rond de CAR-verzekering’. Tussen 15.00 en 21.00 uur beklimmen prof. mr J.H. Wansink, mr T.J. Dorhout Mees en mr J.P. Eschauzier het spreekgestoelte. Deelname aan de bijeenkomst bedraagt f 895 excl. btw. Info tel. 0570-64.71.90.
Regiolezing over aansprakelijkheid
J.P.H. Six, adjunct-directeur van Interpolis en voorzitter van de afdelingscommissie Algemene Aansprakelijkheid van het Verbond van Verzekeraars, houdt een lezing over het thema “Aansprakelijkheid”. Deze lezing, waarbij ook de leden van de zusterclubs, de Assurantie Club “Kop van Noord-Holland” en de Kennemer Assurantie Club, welkom zijn, wordt gehouden bij Stad Rotterdam Schadeverzekeringen, Badhuisweg 1 te Zaandam. Aanvang van de lezing is 20.00 uur.
Informatiemiddag over aansluiting Arbodienst
De Kamer van Koophandel Rotterdam organiseert een voorlichtingsbijeenkomst voor het Midden- en Kleinbedrijf over aansluiting bij een Arbodienst. De bijeenkomst wordt gehouden in de Grote Zaal (3e etage) van het World Trade Center Rotterdam, Beursplein 37, en begint om 13.30 uur. Kosten f 175. Inlichtingen tel: 010-405.77.90.
Aansprakelijkheid bestuurders en commissarissen grensoverschrijdend
Het Verzekerings Economisch Dispuut Erassicurazione van de Rotterdamse Erasmus Universiteit houdt het seminar ‘Bestuurders- en commissarissenaansprakelijkheid grensoverschrijdend’. De belangrijke aspecten met betrekking tot de aansprakelijkheid van leiders van grensoverschrijdende ondernemingen zullen tijdens dit seminar uiteen worden gezet. Dagvoorzitter is prof. mr. drs. H.P.J. Ophof. Het seminar wordt gehouden in het Erasmus Expo & Congrescentrum, Burgemeester Oudlaan 50 te Rotterdam, aanvang 13.30 uur. De kosten bedragen f 195. Meer informatie, tel. 010-408.22.13.

Reageer op dit artikel