nieuws

Eigen bijdrage

Archief

Er is veel belangstelling bij Kamerleden om op maandag 14 april op bezoek te gaan bij een van de ziekenfondsen die het momenteel extra druk hebben met de uitvoering van de regeling voor eigen bijdragen. Eind vorige week hadden CDA, SP, D66 en PvdA al toegezegd vertegenwoordigers af te vaardigen naar de bijeenkomst bij Anova in Amersfoort.

Erasmus
Medio november maakte Erasmus Schade bekend, dat zij haar productassortiment uitbreidde met drie ziektekostenverzekeringen. Per 1 januari was er voor zo’n / 1,3 mln premie geboekt.
OZ/Amersfoort
Na het sluiten van een samenwerkingsovereenkomst met De Amersfoortse heeft OZ Zorgverzekeringen eind vorig jaar een wervingsactie gehouden in de regio Eemland. Deze leverde ruim duizend verzekerden op. Daarom is er vorige week een OZ-servicedesk in het kantoor van De Amersfoortse geopend.
NVS in Deventer
Ondanks de breuk met zorgverzekeraar Salland is NVS toch met een gedeelte van het bedrijf in Deventer gebleven. Vlak voor Pasen is het kantoor aan de Keulenstraat officieel geopend door algemeen directeur J.H.W. Oosterbroek. In het Deventer-kantoor is de schade- en polisadministratie van NVS gevestigd. Er werken zestig mensen. Oosterbroek memoreerde dat NVS bezig is met de mogelijkheden om (eventueel samen met anderen) een eigen ziekenfonds op te richten.

Reageer op dit artikel