nieuws

EFD Noord springt in op WFD-opleidingen

Archief

Onder het motto ‘Bent u WFD-proof?’ biedt EFD Noord, het samenwerkingsverband van de noordelijke assurantieclubs NAC, DAC en FAC, een nieuwe basiscursus Beleggen aan.

De basiscursus Beleggen zal in oktober of november van start gaan op diverse locaties. EFD Noord houdt wel een slag om de arm. “Op dit moment zijn de eindtermen voor deze nieuwe cursus Beleggen bekend. De leerdoelen worden nader geformuleerd. De nieuwe leerstof wordt geschreven, of de bestaande leerstof wordt aangepast. Het resultaat wordt een praktisch toepasbare cursus, die ongeveer drie tot vier dagdelen duurt. De cursus wordt afgesloten met een toets, dan wel een examen conform de nieuwe WFD-eisen.”
Belangstellenden kunnen zich alvast inschrijven, daaraan zijn geen verplichtingen verbonden. De cursusprijs is nog niet bekend. Andere cursussen van EFD Noord zijn: Assurantiebemiddeling B, Woningfinanciering II, Pensioenpraktijk 1 en 2 en Erkend Hypotheekadviseur. Al deze cursussen zijn gebaseerd op lesmateriaal van Nibe-SVV, dat zelf rechtstreeks bij het opleidingsinstituut besteld moet worden. Meer informatie is te vinden op www.fidipe.nl.

Reageer op dit artikel