nieuws

Eerste vrouw in top Tiel Utrecht

Archief

De directie van ING-dochter Tiel Utrecht heeft sinds kort een vrouw in haar gelederen

Naast voorzitter Aad Horstman en directeur Cees Nederveen bekleedt Inge van Hoek (40) deze functie sinds begin deze maand. Zij is overigens geen onbekende, want haar vorige werkgever was ING Financial Services International in Amsterdam waar zij de functie van regiodirecteur vervulde. Haar eerste werkgever was Nationale-Nederlanden waar zij in mei 1984 startte op de afdeling actuariële zaken. Na vijf jaar hield zij het voorgezien. “Ik wilde uit de technische hoek van het verzekeringsbedrijf. Een beleidsmatige functie trok mij erg aan.” Eind 1989 wordt zij mede belast met de leiding over de afdeling beleggingsverzekeringen van NN. Nu bij Tiel Utrecht, die zij omschrijft als een “vakkundige nichespeler” wil zij eerst haar klanten beter kennen. “Ik begin met een kennismakingsronde langs de kernrelaties.” Haar takenpakket bij Tiel Utrecht bestaat uit: Leven & Actief Sparen, Financiën, Actuariaat en Facilitair Bedrijf.

Reageer op dit artikel