nieuws

Eerste Postbank-winkel geopend

Archief

De Postbank heeft gisteren in Nijmegen de eerste eigen winkel geopend. In de Postbank-winkel kunnen klanten terecht voor het volledige assortiment van de Postbank variërend van hypotheken, beleggingsproducten en verzekeringen tot het opnemen en storten van geld.

De winkelformule is een aanvulling op het huidige vestigingennetwerk van de Postbank dat bestaat uit Postkantoren, Postagentschappen en Postbank Geldservice. De komende jaren zal de Postbank ook in een aantal andere grote steden winkels openen.
Bart Schlatmann, directeur Postbank: “Met deze formule specifiek voor de Postbank willen we in grote steden beter zichtbaar worden in het straatbeeld. De winkels komen op goed bereikbare locaties en kennen ruime openingstijden. In de winkel is de keuze aan de klant: zelf zijn bankzaken regelen, geholpen worden of advies krijgen.”
Drie secties
De winkel is ingedeeld in drie secties. In de sectie ‘Zelf’ staan internetzuilen, een geldautomaat en automaten om geld te storten op de eigen rekening of op de rekening van anderen. In de sectie ‘Geholpen’ kunnen klanten terecht met vragen of voor het maken van een afspraak met een adviseur. Voor gesprekken waarbij meer privacy vereist is, zoals een hypotheekadvies, zijn in de sectie ‘Advies’ spreekkamers beschikbaar.
Openingstijden
De Postbank-winkel in Nijmegen is gevestigd aan de Mariënburg 90. De winkel is van maandag tot en met vrijdag dagelijks geopend van 10.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Met de komst van de Postbank-winkel en een winkel van TNT Post zal het nabijgelegen Postkantoor aan de Van Schevichavenstraat sluiten. De diensten van dit postkantoor worden overgenomen door de Postbank-winkel en de nieuwe winkel van TNT Post.
Alle vestigingen van de Postbank, inclusief de nieuwe winkelformule, worden beheerd door Postkantoren BV, een joint venture van Postbank NV (50%) en TNT Post BV (50%). Postkantoren BV beheert ook de formules van TNT Post.

Reageer op dit artikel