nieuws

Eerste landelijke campagne van RZG

Archief

In de nieuwe najaarscampagne richt zorgverzekeraar RZG zich onder het motto ‘Alles wat je nodig hebt is een gezonde instelling’ voor het eerst op het hele land. PLI = Een spotje van RZG – van huis uit ziekenfonds voor de provincie Groningen – is momenteel te horen op Radio 1, 2 en Sky Radio. Ook worden er advertenties geplaatst in landelijke en regionale dagbladen. Verder komen er spots op de regionale tv in Groningen, Friesland en Drenthe.

Op de Internet-site van RZG (www.rzg.nl) kunnen sinds kort online de particuliere ziektekostenpremies worden opgevraagd. “Na het intoetsen van leeftijd en gezinssamenstelling wordt binnen vijftien seconden de premie in beeld gebracht”, zegt de verzekeraar. RZG gaat volgend jaar samen met Géove. Henk Kegel, topman van Géove is ervan overtuigd, dat Internet hét distributiemiddel wordt voor de nieuwe combinatie (zie AM 16, pag. 27).

Reageer op dit artikel