nieuws

Eerste diploma’s Nefeb uitgereikt

Archief

Begin deze maand zijn de eerste tien diploma’s uitgereikt van de opleiding Employee-benefitsadviseur A van de Nefeb, de Nederlandse Federatie van EB-adviseurs.

Aan de eerste editie van de opleiding Nefeb A waren eind vorig jaar vijftien mensen begonnen. Het geslaagdenpercentage bedraagt derhalve 66,7. Tegelijkertijd was ook de opleiding voor senior EB-adviseurs, Nefeb B, van start gegaan. Van de eerste twintig deelnemers aan deze opleiding hebben er zeventien (85%) medio juli het examen met goed gevolg afgelegd.
In januari zijn zowel voor Nefeb A als voor Nefeb B vijftien nieuwe cursisten van start gegaan. De Nefeb-opleidingen worden aangeboden door Avans+, Nibe-SVV en het Huibers Instituut (NVA). Op korte termijn komt hier een vierde bij.
In oktober vindt de eerste ledenbijeenkomst van de nu ongeveer veertig leden tellende Nefeb plaats.

Reageer op dit artikel