nieuws

Eerste certificaat voor cursisten Convenant Schadepreventie De

Archief

vijfentwintig deelnemers aan de cursusmodule ‘Brand’ konden begin april hun certificaat in ontvangst nemen

Deze module is de eerste in een rij van drie cursussen over preventie, die voortvloeien uit het Convenant Schadepreventie. Eind 2004 ondertekenden het Verbond van Verzekeraars, de NVA en de NBVA een convenant waarin afspraken werden gemaakt over het verhogen van de aandacht voor preventie bij verzekeringen. Onderdeel van dit Convenant Schadepreventie was een werkplan met diverse activiteiten, waaronder de organisatie van cursussen. Het convenant richt zich met name op het intermediair, waarbij de focus in de eerste periode ligt op het MKB. Vanaf 2007 zal ook de consument aan bod komen. Naast de cursusmodule ‘Brand’, die in 2006 nog een keer zal worden aangeboden, volgen later dit jaar nog de modules ‘Criminaliteit’ en ‘Aansprakelijkheid’. Ook zal nog een preventiewebsite worden gelanceerd, met informatie voor intermediair, MKB en consument. De vlammen laaiden hoog op tijdens de cursusmodule ‘Brand’, die in het kader van het Convenant Schadepreventie werd ontwikkeld in nauwe samenwerking met het Huibers Instituut en Ajax Fire Protection Consultancy.

Reageer op dit artikel