nieuws

Eenderde werknemers denkt ten onrechte geen eb-voorziening te ontvangen

Archief

Bijna negen van de tien bedrijven in Vlaanderen en Brussel bieden hun personeel één of meerdere vormen van employee benefits aan

Maar slechts iets meer dan de helft (53%) van de werknemers geeft aan deze secundaire arbeidsvoorwaarden ook daadwerkelijk van hun werkgever te ontvangen. Eenmaal geconfronteerd met de lijst aan verkregen employee benefits, blijkt eenderde van het personeel hiervan niet op de hoogte te zijn. Dat is één van de conclusies uit een marktonderzoek dat in opdracht van verzekeraar KBC is gehouden. Toch speelt de aanwezigheid van employee benefits bij drie van de vijf Belgen een belangrijke rol bij de keuze van werkgever. Ruim 20% zou hiervoor zelfs van baan willen veranderen.

Reageer op dit artikel